GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Rekordhöga temperaturer väntas på midsommar

Ska du fira midsommar i Borås? Då får du förbereda dig med något svalkande i frysen eller kylen, för enligt SMHI:s prognos väntas midsommaren bli den varmaste på 2000-talet.
Borås • Publicerad 23 juni 2022
Det kan bli ordentligt varmt på midsommar i Borås.
Det kan bli ordentligt varmt på midsommar i Borås.Foto: Jan Pettersson

I nuläget visar prognosen klar sol med temperaturer som 28 grader. Tidigare har P4 Sjuhärad rapporterat om att det kan bli 30 grader, vilket i sådana fall skulle vara den högsta midsommartemperaturen på 2000-talet.

För att läsa om var du kan fira midsommar i Borås, klicka in här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.