GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Omsorgsboendet firade jubileum – ”Glädje och livskvalitet”

I veckan var det jubileumsfirande för vård-och omsorgsboendet Margaretagatan 9 på Norrmalm i Borås. De firade tio år – med två olika tårtor.
Borås • Publicerad 20 juni 2022
bild 1/2
En jordgubbstårta till kaffet bjöds det på under dagen.
Omkring 150 personer hade samlats för att fira boendets jubileum.
En jordgubbstårta till kaffet bjöds det på under dagen.
Omkring 150 personer hade samlats för att fira boendets jubileum.

Omkring 150 personer hade samlats under torsdagskvällen, 16 augusti, för att fira in jubileet.

Tillsammans med personalen hade de boende på Margaretagatan 9 pyntat och förberett tillsammans, något som är viktigt, i synnerhet med tanke på boendets inriktning på demens.

Det bjöds på allt ifrån smörgåstårta samt jordgubbstårta till kaffet. Tvåmannabandet ToJo förgyllde kvällen med musik och en glad stämning infann sig bland de boende, trots att det började smått regna under kvällen.

– Att få träffas och sitta ute tillsammans en ljummen försommarkväll ger både glädje och livskvalitet. Vi är så nöjda, sade Susanna Hiltunen, en av två enhetschefer på Margaretagatan 9, till Borås stad.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.