GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås museum öppnar: Här är startdatumet

Snart har det blivit dags för Borås museum att öppna igen för sommaren. Temat för i år är ”Alfons Åbergs 50-årsjubileum”.
Borås • Publicerad 13 maj 2022

Folkkäre barnboksfiguren skapad av författaren Gunilla Bergström blir det stora temat när museet öppnar 11 juni.

Tanken är att barnen ska få ta plats i den nya utställningen, som också ska ge en nostalgitripp för de vuxna som följer med, enligt museichef Ulrika Kullenberg.

Läs mer på BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.