GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Lastbil tappade sin betong vid Annelundsmotet

Under måndagsmorgonen ramlade en betongblandare av en lastbil vid Annelundsmotet, rapporterar BT.
Borås • Publicerad 20 juni 2022 • Uppdaterad 20 juni 2022
Arkivbild.
Arkivbild.

Räddningstjänsten menar att det inte rör sig om någon kollision bakom olyckan. Det handlar alltså om att lastbilen tappade hela sitt släp.

En betongblandare välte och låg över flera vägbanor, där både cement och hydrualolja läckte ut på vägen.

Under morgonen har räddningspersonal sanerat vägbanorna, all cement hann även inte rinna ut på vägen.

– Behållaren var nästan full. Enligt chauffören är det väga totalt 17 ton. Det är lite som har läckt ut på vägen, men inte så mycket. Det hade blivit betydligt svårare för oss om mycket cement rann ut, säger Andreas Nylander, insatsledare på plats, till BT.

Precis innan klockan nio kunde trafiken flyta på som normalt.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.