GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BORÅS: Knalleland får tillskott – ny restaurang öppnar

Borås får tillskott i form av en ny kolgrillsrestaurang som öppnar i JC:s gamla lokaler i Knalleland.
Borås • Publicerad 20 september 2022
– Jag tror den kommer passa in bra, säger Kristofer Granefelt, centrumledare i Knalleland, om nya kolgrillsrestaurangen.
– Jag tror den kommer passa in bra, säger Kristofer Granefelt, centrumledare i Knalleland, om nya kolgrillsrestaurangen.Foto: Lars-Åke Green

Bakom restaurangen står ägaren samt kocken Hasan Koparan som förklarar för BT att restaurangen kommer ha stenugn och kolgrill. Det kommer gå att beställa flera typer av turkisk mat.

– Jag har jobbat i branschen i 20 år och länge funderat på att öppna en restaurang i Borås.

Kristofer Granefelt är centrumledare i Knalleland och välkomnar nytillskottet:

– Jag tror att den kommer passa in bra, absolut. Den typen av kolgrillsrestaurang har vi ju inte i vårat område sen tidigare. Lokalen stod ju tom i ett par år också, säger han till BT.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.