GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Här är stadsparkens senaste nyhet: ”Magisk upplevelse”

Har du sett några trampbåtar flyta omkring vid Sandwalls plats i Borås? Det är nämligen Stadsparkens senaste tillägg med uthyrningsföretager Verano Marina Almenäs som står bakom de färgglada trampbåtarna.
Borås • Publicerad 19 juni 2022 • Uppdaterad 19 juni 2022
Nu ses trampbåtar flyta omkring i Viskan.
Nu ses trampbåtar flyta omkring i Viskan.Foto: Borås City

”Vi är otroligt glada över att Verano Marina slagit ankar i Viskan mitt i Stadsparken. Här kan du hyra trampbåt och stilla flyta fram över Viskan - en smått magisk upplevelse när man åker in under Parkspången och Sandwalls plats träder fram”, skriver Borås city i ett Instagram-inlägg.

Uthyrningen sker från Stadsparken mittemot busstorget.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.