GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Fotoföretag i konkurs – efter sex år

Boråsbaserade bolaget Nicklas Göhle Photography AB har blivit försatt i konkurs.
Borås • Publicerad 18 september 2022

Bolaget ägnade sig åt bland annat åt fotograferingsverksamhet, reklamproduktion och styling åt fotografverksamhet. Det grundades 2016 och hade enligt Bolagesverket en anställd.

Den senaste inlämnade årsredovisningen visar en omsättning på 917 000 kronor samt ett negativt resultat på - 3 000 kronor.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.