GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Företag sålde fiskeredskap – i konkurs efter åtta år

Boråsbolaget HC Lures AB har blivit försatt i konkurs.
Borås • Publicerad 18 september 2022 • Uppdaterad 18 september 2022

HC Lures AB grundades 2014. Fokuset var på tillverkning och försäljning av fiskeredskap. Företaget var hemmavarande i Hedared.

Det finns inga uppgifter om antal anställda.

Den senaste inlämnade årsredovisningen visar en omsättning på 16 000 kronor samt ett negativt resultat på -63 000 kronor.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.