GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BORÅS: Fem personer attackerade Coop-anställd – använde kniv som självförsvar

På torsdagseftermiddagen försökte fem personer misshandla en i personalen på Coop på Sjöbotorg. De anställda fick använda kniv som självförsvar för att få bort personerna från butiken, rapporterar BT.
Borås • Publicerad torsdag 09:00 • Uppdaterad torsdag 22:53

Det var strax efter klockan fem på torsdagseftermiddagen som händelsen skedde. Polis larmades angående ett rånförsök på Coop på Sjöbo.

Genom en lastbrygga i närheten av affären hade fem personer försökt ta sig in i butiken.

– Det är fem personer som försöker tränga sig in där, men när vi kommer dit och pratar med målsäganden ser det snarare ut som att de har försökt ta sig in för att misshandla personen, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson på polisen, till BT.

Butiksarbetaren lyckades dock försvara sig och kunde få bort gärningspersonerna från butiken. Alla fem gärningspersoner flydde platsen och polisen har ännu inte lyckats gripa tag i någon misstänkt än. Men vissa beslag har gjorts vid brottsplatsen.

En anmälan om misshandel kommer skrivas.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.