GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås DLY listar - 4 aktiviteter för regniga dagar

I en stad som Borås går det inte att räkna med solsken och fint väder jämt. I veckan har det stundtals varit skyfall över staden. Men Borås är en stad som erbjuder mycket roliga aktiviteter även inomhus. Här är en lista på aktiviteter som får de regniga dagarna att flyga förbi!
Borås • Publicerad 4 augusti 2022
Foto: Sebastian Bourghardt

Vad gör man egentligen en regnig dag? En del passar på att göra lite tråkigare sysslor som att städa eller rensa garderoben. Andra håller sig inomhus och ser på serier eller läser en bok medan det smattrar mot rutan. Men vill man göra något annat kommer här fyra tips på aktiviteter till när regnet öser ner.

Aktiviteter för en regnig dag

1. Borås Escape Game - En kul aktivitet för likväl familjen som kompisgänget. Bli inlåsta i ett rum och ta er ut genom att lösa olika problem och pussel under tidspress.

2. Textile Fashion Center - Upptäck och inspireras av utställningar och aktiviteter som rör textil, mode och samhällsutveckling.

3. Besök en gårdsbutik - Fyll på skafferiet med närodlat samtidigt som du stöttar lokalt genom att ta en dagstur till någon av de fina gårdsbutikerna som ligger i Borås med omnejd. Här hittar du flera mysiga butiker att spana in!

4. Navet Science Center - En underhållande familjeaktivitet med fokus på att lära och ha kul.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.