GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borås: Detta är nytt med årets höstmarknad

Höstmarknaden i Borås är tillbaka! Den 23-24 september invigs hösten på riktigt i Borås när marknaden drar igång. Skafferiet är årets nyhet på marknaden.
Borås • Publicerad torsdag 00:15
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lennart Magnusson

Centrumbolaget Borås city berättar om nyheten ”Skafferiet” i ett Instagraminlägg:

”Ett stråk längs med nedre Österlånggatan där torghandlare och odlare ställer upp med egen skörd och hemgjorda godsaker. Ett första steg med fokus på det lokala och närodlade. Här hittar vi ägg, surdegsbröd, honung, syltar, grönsaker och en massa andra goda råvaror och ting att fylla skafferiet med”

Den som har plats för en honungsburk eller en marmeladklick på söndagsfrukosten kommer alltså ha nytta av denna nyhet!

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.