GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BORÅS: Då öppnar nya Gina Tricot-butiken

Framöver får Pallashuset i Borås tillökning. I oktober öppnar klädbutiken Gina Tricot upp dörrarna och ersätter den tidigare H&M-butiken som funnits i samma lokaler.
Borås • Publicerad torsdag 00:30
Gina Tricot.
Gina Tricot.Foto: Jan Pettersson

H&M försvann från Pallashuset den 23 januari och därefter gjorde även Åhléns samma sak i februari.

Den 6 oktober är det premiär för Gina Tricot-butiken i Pallashuset.

På tisdagen avslöjades det även att lågpriskedjan Normal flyttar in i Pallashusets entréplan från och med årsskiftet. Butiken har varit högt eftertraktad hos boråsarna, något som märkts framför allt på sociala medier.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.