GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bolt pausar uthyrningen av elsparkcyklar

Görs som en säkerhetsåtgärd.
Borås • Publicerad 2 december 2021

Företaget Bolt pausar uthyrningen av elsparkcyklar i flera svenska städer, däribland Borås. Detta görs som en säkerhetsåtgärd, skriver Borås Tidning.

– Vintervädret medför en del utmaningar för alla som befinner sig i trafiken. Det gäller även elsparkcyklar. Eftersom vi prioriterar våra användares säkerhet har vi därför valt att tillfälligt pausa uthyrningen, säger Alexander Liljeblad, chef för Bolts elsparkcykelverksamhet i Sverige i ett pressmeddelande.

För att underlätta snöröjningen har företaget även börjat samla in sina elsparkcyklar i Borås, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Lund.

Arkivbild.
Arkivbild.
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.