GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BILDSPEL: Här är nya torget i Borås

Snart är sista stenen lagd på bygget av torget mellan Viskan och gamla postenhuset.
Borås • Publicerad 12 juni 2022
bild 1/3

Boråsaren Damir Mahmutovic har suttit på första parkett och fotograferat torgets framväxt som numera fått ett namn - Posttorget.

– Det har varit fascinerande att stå här uppe och titta på när hantverkarna arbetat, hur de har förändrat torget och hur bra det har blivit. Det är nästan så att man kommer att sakna dem nu när det snart är klart, säger han till BT.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.