GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BHC klart för ettan – tränaren öppen för fortsättning

I söndags blev BHC klart för hockeyettan.
Nu återstår det att se vilka som stannar i klubben.
Borås • Publicerad 19 april 2022
Arkivbild på Gunnar Persson.
Arkivbild på Gunnar Persson.Foto: Johan Valkonen

Tränaren Gunnar Persson är öppen för att fortsätta.

– Kan vi komma överens och föreningen fortsätter satsa och vill ha kvar mig då blir det nog så, säger han till Borås Tidning.

Klubbchefen Christoffer Holst säger till BT:

– Vi hoppas Gunnar blir kvar. Vi får se vad som händer, men vi vill gärna ha kvar honom. Vi trivs väldigt bra med honom och han har gjort ett underbart jobb hela säsongen.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.