GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BESKEDET: Musikfestival i Borås inställd – ”Vi vågade inte chansa”

Musikfestivalen Rock away winter skulle hållits i Parkhallen under våren. Nu ställs den in helt på grund av för få sålda biljetter.
Borås • Publicerad 10 maj 2022

Från början skulle den hållas 5 mars i Parkhallen. På grund av pandemirestriktioner förflyttades spelningarna till 14 maj. Men nu ställs den in helt.

– Vi vågade inte chansa, sade Mimmi Petersson, festivalansvarig på Just Enjoy, till BT.

Band som skulle uppträtt var bland annat Chainsaw Holiday, Jord, Anbaric, Omnicidal, Laid to rest och Avtonom.

Det är inte säkrat ifall festivalen får något nytt datum, menar BT som försökt nå arrangören.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.