GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Avliden person hittad i Borås

     Ett larm kom in om ett okänt föremål i Hultasjön. Polis och räddningstjänst åkte dit. Det okända föremålet visade sig vara en avliden människa.
     Borås • Publicerad 14 september 2021
     Polisen hittade en kropp i vattnet i Hultasjön i Borås.
     Polisen hittade en kropp i vattnet i Hultasjön i Borås.
     Foto: Anton Hedberg

     Det var runt 10-tiden på tisdagsförmiddagen som en förbipasserande tyckte sig se ett underligt föremål i Hultasjön, och larmade. Två polispatruller och räddningstjänsten åkte till platsen. Där hittade man en avliden person.

     – Vi har tagit upp en avliden person ur vattnet. Kroppen är ännu inte identifierad. Just nu försöker vi ta reda på vem det är och vad som har hänt, säger Peter Adlersson, presstalesperson hos polisen, till BT.

     I nuläget finns det ingen misstanke om brott och polisen vet ännu inte hur länge kroppen har legat i vattnet.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.