GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Årets brandförebyggare jobbar på SÄRF

     Brandingenjören Fredrik Lovén jobbar på SÄRF:s (Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund) förebyggande avdelning. Förra veckan utsågs han till Årets brandförebyggare.
     Borås • Publicerad 13 september 2021
     Fredrik Lovén, brandingenjör på SÄRF, vann priset som Årets brandförebyggare.
     Fredrik Lovén, brandingenjör på SÄRF, vann priset som Årets brandförebyggare.
     Foto: Pressbild

     I samband med Förebyggandekonferensen om brandskydd utsågs Fredrik Lovén till Årets brandförebyggare. Detta är tredje gången priset delas ut, av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).

     ”Den senaste tiden har personen haft ett särskilt fokus riktat mot boenden för personer utsatta vid brand, till exempel olika former av äldreboenden, sjukhus och stödboenden”, gick att läsa i motiveringen.

     – Vårdboenden ligger mig varmt om hjärtat, att ge de svagaste i samhället ett bra brandskydd. Jag är glad över att ha chansen att driva det, säger Fredrik Lovén i ett pressmeddelande.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.