GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ännu en miljonvinst i Borås

     Förra veckan vann en person 1,4 miljoner på Vikinglotto på en rad som lämnats in i Borås. Nu har ännu en rad, inlämnad i Borås, vunnit miljonbelopp.
     Borås • Publicerad 13 september 2021
     En rad som lämnades in i Borås, prickade in sju rätt och vann 2,4 miljoner kronor.
     En rad som lämnades in i Borås, prickade in sju rätt och vann 2,4 miljoner kronor.
     Foto: Pressbild

     Lördagens Lotto1-dragning resulterade i två rader med sju rätt. Den ena raden lämnades in på Carlssons spel i Borås. Vinstsumman landade på dryga 2,4 miljoner kronor. Den andra miljonvinsten i Borås på en och samma vecka.

     – Detta är häpnadsväckande nog andra miljonvinsten på en och samma vecka till Borås, då en spelare vann 1,4 miljoner kronor på onsdagens Vikinglotto, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, i ett pressmeddelande.

     Johan Svedberg försöker nu få kontakt med personen bakom den vinnande raden.

     – Får vi tag i spelarna innan de hunnit rätta sina rader kommer det högst troligt bli mycket av både chock och glädje också, säger Johan Svedberg.

     Vill du läsa mer lokala nyheter från Borås?

     Just nu kan du köpa paketet BT Digital Plus i fyra månader för totalt 400 kr.

     Du får bland annat granskande reportage, livesändningar och senaste nytt från Borås och Sjuhärad.

     Anton LorentzsonSkicka e-post
     Så här jobbar borasdly med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.