GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Västtrafik ändrar sig: låter 100-bussarna köra som vanligt under Paludans besök

Västtrafik ändrar sitt tidigare besked under torsdagsmorgonen, och låter buss 100 köra till och från Borås resecentrum under Rasmus Paludans besök.
Borås • Publicerad 12 maj 2022 • Uppdaterad 12 maj 2022

Under morgonen meddelade Västtrafik att 100-bussarna inte skulle köra mellan hållplatsen Borås resecentrum och Göteborg. Istället hänvisades resenärer till att välja den tillfälliga hållplatsen Älvborgsleden, vid Tullamotet.

Men nu kommer alltså 100-bussarna köra från Borås resecentrum till Göteborg som vanligt.

– Det var ett förhastat beslut. Polisen räknar med att det blir lugnt, säger Mette Ramquist, presschef på Västtrafik.

Läs mer här.

Är du mellan 16-25? Nu kan du läsa Borås Tidning gratis

BT erbjuder nu alla ungdomar möjligheten att läsa nyheter gratis i sex månader. Det är ingen kostnad och efter testperioden så upphör ditt konto automatiskt.

Belmin NuhicSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.