GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förälder larmar: Lätt för unga i Bollebygd att få tag i droger

BT har pratat med en förälder som menar att det är lätt för unga att få tag i droger i Bollebygd. Men polisen säger att det inte är något extra utsatt område.
Bollebygd • Publicerad 4 augusti 2022

Enligt en förälder som varit i kontakt med BT är det lätt för ungdomar i Bollebygd att få tag i droger, och användandet går ner i åldrarna. Själv har hon barn på Bollebygdsskolan. Hon säger att det är lika enkelt att få tag i droger som att ringa efter hemleverans på pizza.

Enligt föräldern är det mestadels cannabis och Tramadol som verkar köpas och säljas.

Nadim Ghazale, kommunpolis i Bollebygd, säger till BT att köp och säljande av narkotika är ingen stort problem i Bollebygd jämfört med till exempel Borås.

– Det finns inga hotspots. Den som vill få tag i droger kan det.

Sigrid RosenfeldtSkicka e-post
Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.