GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Motion för ny park i Borås

     De rödgröna partierna vill se en ny samägd park i Borås.
     Borås • Publicerad 16 augusti 2017 • Uppdaterad 16 augusti 2017
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Joel Engblom

     De rödgröna partierna i Borås har i en motion till fullmäktige föreslagit att Borås Energi och Miljö AB ska få i uppdrag att skapa en samägd solcellspark i Borås, rapporterar Borås tidning.

     Det är Tommy Josefsson (V), Leila Pekkala (S), samt Miljöpartiets Dennis Söderberg och Tom Andersson som lagt fram förslaget och de poängterar att parken ska vara synlig och öppen för visningar och inspiration då motionärerna menar att en solcellspark har en viktig pedagogisk roll att fylla. Det ska också gå att köpa och äga andelar i parken.

     – Det ska vara enkelt att köpa andelar i en solcellspark i Borås. Om man är en intresserad privatperson ska man kunna investera i solceller oavsett om man bor i eget hus eller i lägenhet, säger kommunalrådet Tom Andersson till BT.

     Läs mer hos BT.

     Julia KarlssonSkicka e-post