GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Backstage med bloggerskan

     Årets backstagereporter Filippa Lindau kommer rapportera under Sommartorsdagarna, och vi på Borås DLY tog pulsen på henne.
     Borås • Publicerad 19 juni 2017 • Uppdaterad 19 juni 2017
     Filippa Lindau är årets backstagereporter
     Filippa Lindau är årets backstagereporter
     Foto: Borås TME

     Den 29 juni går startskottet för årets första Sommartorsdag, och för tredje året i rad anställs en backstagereporter med uppdraget att hantera sociala mediekonton under torsdagskvällarna.

     Uppdraget innebär att filma, fotografera och skriva uppdateringar kring allt som händer både bakom och framför scenen. I år är det Filippa Lindau som kommer att ta med oss bakom scenen och hålla oss uppdaterade om det allra senaste.

     Filippa driver sedan innan en blogg och andra sociala medier, hon säger i en intervju med Borås DLY att det var till en stor fördel för tjänsten. Vidare beskriver hon att hennes tidigare arbete inom föreningsliv i kombination med hennes sprudlande glädje och sociala kompetens kan bidragit till att just hon fick jobbet. Då hon alltid velat jobba med PR och event ser hon detta som en kul start.

     Filippa har förväntningar inför torsdagskvällarna men ser också utmaningar.

     – Jag tycker det ska bli jätteroligt, jag hoppas på fint väder och att det blir mycket folk. Utmaningen för mig är att varje vecka komma med nya frågor till artisterna så att det blir intressant och inte samma varje vecka. Jag får läsa på.

     Med sin erfarenhet av sociala medier och bloggen har hon redan nu tankar om hur hon ska jobba med sin rapportering.

     – Jag upplever att folk fastnar för bilder och inte för långa texter. Jag har alltid gillat att fotografera artister och fånga dem i stunden, och det tänker jag göra under torsdagskvällarna.

     Julia KarlssonSkicka e-post