GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     AB Bostäder flyttar till toppmodern kontorsyta i Borås

     Hyreskontraktet är bara några dagar gammalt.
     Borås • Publicerad 17 april 2018
     Viskaholm
     Viskaholm
     Foto: Riksbyggen

     Den gamla fabriksfastigheten Viskaholm får AB Bostäder som nya hyresgäster när lokalerna står klara.

     All administrativ personal kommer att flyttas till Viskaholm och området Västerbro.

     – Det blir en stor fördel för våra kunder att hitta allt vi erbjuder på ett och samma ställe, säger Bengt Engberg, VD för AB Bostäder i Borås i ett pressmeddelande.

     De nya ytorna erbjuder möjlighet till ett bättre kundcenter där AB Bostäder kan visa upp modeller av nya bostadsprojekt eller tillval som kök, badrum, tapeter och golv.

     Att kundvärdar, besiktningsmän och uthyrare kommer att finnas samlade skapar dessutom större flexibilitet, effektivitet och ger möjlighet till bättre kundmöten skriver AB Bostäder i pressmeddelandet.

     Julia KarlssonSkicka e-post
     Så här jobbar Borasdly med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.