Elfsborg förlänger med talangen

Arkivbild.
Arkivbild.
Foto:Petter Trens

Kvar över 2022.

Elfsborgsbacken Ibrahim Dresevic är en av alla unga talanger som visat framfötterna i Elfsborg, och har gjort en bra vårsäsong och därmed slagit sig in som startspelare i Elfsborgs backlinje.

Nu meddelar klubben att man skriver ett flerårskontrakt med Dresevic som sträcker sig över säsongen 2022.

– Det betyder väldigt mycket för mig och min familj att ha förlängt mitt kontrakt med Elfsborg. Det känns riktigt bra att det blev så långt, så nu kan jag fokusera både kort– och långsiktigt. Jag känner en trygghet i att veta att jag får stanna här, men jag kommer inte slappna av utan börja jobba ännu hårdare med att utvecklas för min del och för lagets del, säger Ibrahim Dresevic till klubbens hemsida.

Ibrahim Dresevic kom till Elfsborg som 14-åring och är en av flera egna produkter i A-truppen.

– Ibroo är en produkt av vår fina ungdomsverksamhet, vilket i sin tur innebär att han är en del av det som är viktigt för IF Elfsborg och vår publik. Han är en egenfostrad spelare som har tillräckligt hög potential för att prestera i en klubb som aldrig är nöjd, och det enda sättet för att kunna fortsätta med det är att hela tiden bli bättre. Ibroo har stor utvecklingspotential och vi tror på honom och vet att han är beredd att göra det hårda jobb som krävs, säger Elfsborg maganer Jimmy Thelin.