Butikskedjan öppnar i Borås

Foto:Johan Valkonen

I höst öppnar en ny butik i Knalleland i Borås. Det är möbel- och inredningsbutiken Trademax med över tio butiker i Sverige och e-handelsbutiker i flera nordiska länder öppnar i september.

– Under det senaste året har vi letat efter ett lämpligt läge i Borås för vår fortsatta expansion av butiker vilket vi nu hittat på Knalleland. Sett till vår egen onlineförsäljning i Borås märker vi en stark efterfrågan på våra produkter och ser Borås som en stad med stor potential, säger Christian Eriksson, vd för Home Furnishing Nordic AB, till Borås DLY.

Hyreskontraktet på fastighetsägaren skrevs på för några veckor sedan och nu ska lokalen anpassas för den nya kedjan. Den nya butiken kommer också att innebära flera nya arbetstillfällen.

– Vi har ett starkt momentum och har haft så under flera år där vi ser att onlinehandel i kombination med butiker är ett vinnande koncept. Till skillnad från många traditionella butikskedjor som väljer att reducera sitt butiksnät planerar vi fortsatt expansion under hösten och 2020, säger Christian Eriksson, vd för Home Furnishing Nordic AB, till Borås DLY.

TIPSA BORÅS DLY OM NYHETER! Maila oss här.