Botoppen: Naturnära villa i topp

Arkivbild.
Arkivbild.
Foto:LENA EHRING

Varje vecka klickar miljoner svenskar in sig på Hemnet. De mest klickade objekten ger en indikation på besökarnas smak och intresse för enskilda objekt. Genom Hemnets veckostatistik rankar Borås DLY de fem populäraste försäljningsobjekten i Borås senaste veckan. I DLY:s sammanställning är enbart Borås och dess närliggande kransorter med.

De mest klickade objekten vecka 1 är:

1. Funningen Malmsäter 1, Borås. 8115 klick. Friliggande villa som har nära till skog och natur. Huset byggdes till- och om under början av 2000 talet och innehåller bland annt allrum med öppen spis och utgång till stor altan och trädgård, helkaklat badrum samt rymligt kök med köksö och sovrum. I en fristående byggnad finns tvättstuga, gästrum samt pannrum och förråd.

2. Varnumsvägen 27, Rångedala. 7239. Villa med stor tomt och nybyggd altan. Huset är nyligen renoverat, har fem rum och nära till natur, skola och badplats.

3. Tallvägen 15, Fristad. 6641 klick. Stor villa med 230 kvadratmeter golvyta samt dubbelgarage. i huset finns bland annat fem sovrum och tre toaletter. Gångavstånd till skola, förskola och sjö.

4. Hagavägen 4, Sjömarken. 6316 klick. Tvåvånings-villa i Sjömarken byggd 1936 med stor tomt. Huset har fyra rum samt en friggebod som är inredd och isolerad.

5. Ekelövsvägen 3, Sandhult. 6265 klick. En och enhalvplans-villa i lugnt område. På tomten finns stort garage med uteplats över garaget. Huset har nära till naturen och till skola. Egen borrad brunn och ny modern avloppsanläggning.