Boråsarna kan bli bäst i Sverige - på stryktips

Foto:Pressbild

I ett pressmeddelande berättar Stryktipset att Boråsaren Anders Erlandsson och hans lag ”Skrapet” för andra gången kvalificerat sig för lagfinalen i Tips-SM som går av stapeln den 13 december i Stockholm. Där man kommer få svara på 13 stycken 1X2-frågor som kräver djupgående kunskap om engelsk fotboll.

– Det känns roligt såklart! Några av oss var i final för några år sedan också, fast då i en lite annan lagkonstellation. I år blir det jag som åker upp så jag ska försöka plugga lite innan. Jag hänger med en del i den engelska fotbollen ändå så vi siktar på topp fem. Då är vi mer än nöjda, säger Anders i pressmeddelandet.

Mellan den 20 oktober och 1 december har tippare landet över kunnat delta i tävlingen individuellt eller i lag om 4-5 medlemmar. Varje lördag har de lämnat in veckans Stryktips med ett 64-raderssystem, varav de fem bästa av de sex resultatveckorna sammanställts. I finalen möts 13 lagmedlemmar från de 13 bästa lagen och de 13 bästa individuella tipparna. På torsdag den 13:e december avgörs tävlingen i Stockholm där Daljsöforslaget Skrapet tävlar om titeln Sveriges bästa Stryktippare 2018.