Veckans 5: Pop, bilträff och dans-workshop

.
.
Foto:Karolin Engman

Borås DLY tipsar om fem saker som händer i Borås nästa vecka.

Tisdag 23 juli: Musik på Blue Velvet. Artisten Marcus Carlzon och bandet Beyond Silence spelar på Blue Velvet. Det är Marcus Carlzons första soloframträdandet sedan 2011 och han ska visa upp en mjukare sida med influenser av John Mayer och Ed Sheeran. Beyond Silence bjuder på musik från både 60-tal och nutid.

Tid: 19.00 Plats: Blue Velvet

Torsdag 25 juli: Markus Krunegård. Popartisten Markus Krunegård har släppt 16 album på 15 år i fem olika projekt och på torsdag kommer han till Borås och Sommartorsdagarna.

Tid: 21.00 Plats: Stora torget

Torsdag 25 juli: Martinez i Stadsparken. Sommartorsdag betyder dansband i Stadsparken och denna torsdag spelar bandet Martinez. De blev "Årets dansband 2018" och prisades med en Guldklav i Malung.

Tid: 21.00 Plats: Stadsparken

Lördag 27 juli: Bilträff. Bilträffar Borås arrangerar sommarträff. Det kommer bli VIP parkering, prisutdelning och det kommer finnas tillgång till kaffe och glass på plats.

Tid: 13.00 Plats: Ekhagen

Lördag 27 juli: Dancehall workshop. På lördag kommer Showakademin hålla dancehall-workshops med dansarna Eywa och Kxng Smood. På kvällen anordnas också en Carribean fiesta för de över 18 år.

Tid: 13.00 Plats: Showakademin