Nelly.com startar podd med Boråsprofil

Foto:Pressbild Nelly.com

Boråsföretaget Nelly.com startar en podcast med namnet #NellyTalk. Som sig bör så handlar podden om mode och trender men även om att älska sig själv.

”Tanken är att ta med lyssnarna på vad som händer bakom det som annars kan uppfattas som perfekt på Instagram”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

- Vi har länge velat starta en podcast. Detta är något vi har arbetat med under en längre period och därför är vi väldigt glada och stolta över att äntligen få släppa detta. Den kommer såklart att andas mode men också ta upp ämnen som vi tycker är viktiga, säger Anna Westlund, Head of Creative på Nelly.com.

Med i podden är Nellys stylist Michelle Lundin samt Boråsinfluencern Matilda Djerf. De kommer att ta med lyssnarna in i Nelly.coms modevärld och visa hur det ser ut bakom de välputsade bilderna på sociala medier.

– Vi vill dra bort den där polerade hinnan som lagt sig över alla sociala medier och som kan skapa känslor av misslyckande och otillräcklighet hos unga tjejer. För det är ju faktiskt väldigt sällan som det är så bra som det ser ut. Det här kommer bli en podcast som vi hoppas kan hjälpa tjejer. Vi måste hålla ihop och peppa varandra. Även om det i slutändan börjar hos en själv, säger Michelle Lundin och Matilda Djerf.

Det första avsnittet släpps idag och därefter släpps ett nytt avsnitt varje onsdag.