Borås

Botoppen: Fristadshus i toppen

Arkivbild.
Arkivbild.
Foto:Anton Hedberg

Varje vecka klickar miljoner svenskar in sig på Hemnet. De mest klickade objekten ger en indikation på besökarnas smak och intresse för enskilda objekt. Genom Hemnets veckostatistik rankar Borås DLY de fem populäraste försäljningsobjekten i Borås senaste veckan. I DLY:s sammanställning är enbart Borås och dess närliggande kransorter med.

De mest klickade objekten vecka 5 var:

1. Ärtingevägen 21, Fristad. 6754 klick. Fristående en-planshus byggt 1959. Huset har 51 kvadratmeter boarea, och biarea på nio kvadratmeter. Utomhus finns ett trädäck och en friggebod samt tre enkla uthus.

2. Öresjögatan 18, Borås. 5751 klick. Villa på Sjöbo som har nära till Öresjö och badplats. Huset har två våningar och sju rum. I vardagsrummet finns öppen spis och det finns en stor balkong. På tomten finns en hel del fruktträd.

3. Torsvägen 3, Viskafors 4872 klick. På återvändsgata ligger denna enplansvilla. Huset har två sovrum men det går att göra om till tre. Fristående garage med isolerad liten verkstad. Här finns också friggebod och trädgårdsförråd.

4. Övre Nabbaviksvägen 4, Äspered. 3918 klick. Nyrenoverad villa i Nabbaviken med ett sjönära läge och möjlighet till båtplats. Huset har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till terrass. Det finns tre stycken sovrum och en stor altan.

5. Rosenstigen 14 E, Borås. 3631 klick. Bostadsrätt med tre rum på Trandared. Lägenheten ligger i ett radhus och har altan. Det är nära till skola, förskola, lekplats, affär och Kransmossens friluftsområde.