Årets komiker till Borås - ”Kul att driva med modeindustrin”

Foto:www.theresewinberg.om

På torsdag uppträder Messiah Hallberg på Sagateatern.

Borås Comedy Club fortsätter att rada upp stornamn på Borås humorscen, och årets säsong avslutas med komikern Messiah Hallberg. Känd från bland annat Let's dance och Finaste familjen på TV4.

– Jag brukar försöka komma till Borås vartannat år ungefär, det är en bra publik där. Jag har precis avslutat min turné och har ett mellanår i år där jag försöker komma på vad som är roligt igen, och Borås ska få vara en del av den resan, säger han.

Messiah har varit i Borås ett flertal gånger tidigare, och tycker om att skämta om stadens textila arv.

– Det är alltid roligt att driva med modeindustrin. Det är helt enormt att nästan alla klädmärken kommer därifrån. Det är inte alltid man tror att Borås har världens mest modeinriktade människor när man går på gatorna, men jag antar att det gömmer sig ett par modegenier i stan.

På frågan om vad som utmärker Messiah i den stora mängd komiker som finns i Sverige idag svarar han att han helt enkelt är bäst.

– Jag blev utsedd till årets komiker i Sverige i år, så någon tycker väl att jag är bra. Vissa jurygrupper skulle väl säga att jag är bäst just nu. Jag är ganska egen i min humor, som Magnus Betnér fast med skämt antar jag, säger Messiah.

Hör hela intervjun i Puls FM: